Streekbus Museum HW
Wagenpark
Museale Ritten
Agenda
Vrienden - SBMhw
Contact


Agenda

Onderstaand is de agenda waar Streekbus Museum Hoeksche Waard aanwezig is.

19-6-2016

Kennismakings
Excursie

8910


Kennismakings excursie 8910!

Maak kennis met de bijzondere en unieke 8910!

Op zondag 19 juni zal onze 8910 voor het eerst publiekelijk te zien zijn in de vorm van museumbus. Dit zullen we doen in de vorm van een middagexcursie.

De bus zal diverse lijnen van de Hoeksewaard gaan rijden met een tussentijds bezoek aan Heinenoord busstation en de Connexxion vestiging in Heinenoord waar momenteel de voormalige Roermondse Citea's rijden en er diverse bussen van TCR gestald staan.

De excursie zal starten om 12 uur vanaf Rotterdam CS en zal vandaar uit, via een mooie route door Rotterdam richting de prachtige Hoeksewaard gaan. Rond 17:30 uur zullen we weer op het eindpunt aankomen waar u bent ingestapt.

De kosten van de excursie bedragen €10,- die geheel ten goede komt aan onderhoud en restauratie van onze museumbussen.

Wilt u deelnemen aan deze excursie? Meld u dan aan via de mail op info@streekbusmuseum.nl

Graag tot ziens!

  

17-08-2016

Op woensdag 17 augustus organiseert het Streekbusmuseum Hoeksewaard rondritten door en om 's-Gravendeel heen. Dit zal worden gedaan met een 2 tal oude streekbussen die het museum in bezit heeft. De bussen zijn gelijk aan de bussen die vroeger ook in de Hoeksewaard reden bij het oude ZWN.

De rondritten starten achter de kermis bovenaan de dijk (Beverhoekstraat). Aldaar zullen kaartjes worden verkocht voor €2,- per persoon. Wij rijden van 13:00u - 21:00u

De inkomsten van deze rondritten komen geheel ten goede aan restauratie en onderhoud van deze en onze andere bussen. Op deze manier houden we onze bussen rijdend en zullen er in de toekomst meerdere bussen "gered" kunnen worden van de slopershamer.

Alvast bedankt en graag tot dan!

  

27 en 28-08-2016

Oldtimer Festival
Moerdijk


Na een daverend succes in 2014 en 2015 organiseerd de Stichting Nostalgisch Moerdijk (S.N.M.) wederom in 2016 het oldtimer spektakel aan de haven in het dorp Moerdijk.
Pendelvervoer wordt verzorgd door IJsseldijk Infra met oude bussen!

Oldtimer Festival

18-09-2016

Nostalgische
OVDag 2016


Deze dag wordt georganiseerd door Streekbus Museum Hoeksche Waard.
Voor het tweede jaar op rij een gezellige dag met veel bussen in hun eerste, tweede of zelfs derde leven! Kom, kijk en geniet!

OV Dag HW

Nostalgische
Openbaar vervoerdag 2016